Inslaget och klappat och det är klart!

Tjoho i stugan!
Sitter hemma hos moran, hon är inte hemma från jobbet än, vilket ger mig det perfekta tillfället till att snoka efter mina "icke existerande" julklappar. Min morsa tror nämligen att jag vuxit ifrån min nyfikenhet och framförallt snokandet - MEN ICKE!!!

Kolla bara vad jag fann i en hörna:



Julklappar! Vems den där tomteprydda grytvanten är skiter jag i så länge det inte är jag!

Sen gick jag runt i lägenheten och tittade på juldekorationen, vilken variation hon fått till. Jag vart dock lite besviken på mig själv när jag insåg att min kreativitet inte sträcker sig lika långt som morsans. Kolla här nedanför och jämför våra egengjorda alset. Mina är de två ovan och morans nedan:



Vad är det för jävla miffo-tomte till vänster längst upp?? Tomten till höger är ju för fan 3 lappar ihopklistrade.
Morans broderi-jul-tema lyser det verkligen engagemang om. Hmmm...kanske kan jag knyta en julbock åt henne till nästa år eller snickra nåt, det är jag bra på.

Jag har inte köpt nåt till min mora iår. Ingenting. Hon skulle inte köpa nå till mig heller kom vi överräns om men lik förbannat så vet man ju att hon kommer komma med 4 ICA kassar och önska God Jul.

Jag erkänner att jag inte har dåligt samvete över det. Vill min mora skämma bort mig i jultider så får hon så gäääärna göra det. Och till Jul så blir jag extra grinig, snål och egoistisk.

Och tyck för fan inte att det är konstigt, för ni andra beteer er likadant fast resten av året.

Man står sig själv närmast. Vare sig man vill eller inte. Det får bli dagens visord.

Hjärtliga kramar (iallafall i skrift)
Höres!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0