Trevlig helg.

En rolig grej hände i fredags. Jag hade precis skurit upp en bit fransk chockladtårta när jag kom på att jag måste ner till ICA och köpa frukt, bråttom var det så jag tänkte inte på att tvätta händerna, eftersom det var chocklad jag hade kladdat runt i så såg det kanske inte så fräscht ut med bruna fingertoppar, men jag var lat och drog på ett par fingervantar och traskade ner iaf.

Väl inne på ICA ska jag plocka på mig några kiwis, dom där små plastpåsarna går ju inte att "öppna" om man har på sig fingervantar, så jag tar av mig dom och påbörjar proceduren. En kvinna ställer sig mitt emot mig och börjar plocka kiwis när hon plötsligt stannar i sina rörelser och jag ser hur hon stirrar på mina bruna fingrar.
jag suckar och säger lite lågt  "det är chocklad" jag ser på hennes min att hon inte alls tror på mig utan tar en sista kiwi och börjar gå därifrån " DET ÄR CHOCKLAD!!!!"  nästan ropar jag efter henne.
Såååå note to oneself: Tvätta händerna efter chocklad hantering innan det ska visas in public nästa gång.



I lördags hade jag Uno på fika. Mycket trevligt!! Som alltid. Sen ringde Bellman och pratade  med mig, det gjorde min lördag och piggade upp lite i allt snor och hosta. Så tack tack Bellman :)

Igår (söndag) var jag på Ikea. Och överlevde utan att få stroke eller utbrott. Förvånansvärt smidigt inte en enda unge skrek jag på, inte en ända barnvagn körde på mina hälar. Ingen knuffades och jag slapp utöva amerikansk fotbolls manövrar i gångarna. 



Congratulations Jason to your promotion!!


Höres!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0