Vet inte vad det är för datum idag..

Återigen är alla persienner nerdragna, fläktarna går på högvarv, jag och katten sitter i vardagsrummet och flämtar. Kattfan va fressten på egen minisemester i över 4 dygn och gjorde mig till ett (ännu mer) nervvrak.
Jävla Wilma.

Har jobbat lite xtra, legat hemma, druckit öl med polarna, kollat fotboll osv den veckan som vart nu.
Igår var BDB, Uno, Henrik och jag på Fridays och avnjöt god mat, sällskap och öl.
Dom visade bronsmatchen på 3 stora storbildsskärmar och jag var asglad eftersom jag sku få se matchen. TILLS vi fick vårt bord, som var placerat så jag inte såg en enda skärm. Enda bordet i hela lokalen där man inge såg.
"Won´t you belive it, its just my luck".
Tur att jag hade Jonas som höll mig uppdaterad via sms eftersom alla andra som tittade inte förstod sig på fotboll alls och skrek så fort nån fick bollen. Idits!

Sen åkte Uno hem, så jag BDB och Henrik gick till Kellys för mer öl och bra musik. Det var ungefär 60grader där inne och kändes ännu värre ute. Helt vindstilla i fina sthlm och APMYCKE människor ute.

Tropiskvärme. Enda som saknades var stranden så man kunde ta sig ett kvällsdopp. Efter det gick vi till Mosebacke och klubben "yes". Nån hiphop grej.. men eftersom BDB och Henrik stod ut på Kellys med min musik så var det bara att gilla läget. Där inne var det dock 89090 grader och ÄNNU mer folk.
Jag svettades ihjäl.

Dock bra att va ute med 2 killpolare. Har nog aldrig blivit av med jobbiga pojkar så snabbt som när dom insåg att jag var där med 2 andra killar. NICE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0