Nov. 25, 2010

Huvudvärk.
Så kan man beskriva hela min dag. Från det att jag vakan tills nu.
Har ändå fått mycket gjort idag. Vart på möte och sedan gjort min egenkontroll av brandtillsynen av ALLA utrymmen på jobbet. Sammanlagt 3 timmar tog det.
Jag vart störd hela tiden av telefonen och byggarbetare, målare, anhöriga, prästen...

En rolig grej som hände imorse som jag ba måste berätta är ju att Jonas for upp tidigt som fan imorse från Gbg för service möte med sitt jobb. Samtidigt ska moran åka te Gävle och hänga med sin syrra ett par dagar...
Jonas tåg är försenat och morans likså. När jonas kliver av i sthlm går han typ rakt in i moran som ska ta hans tåg vidare uppåt. Häftigt va? Whats the odds on that one? Ingen aning faktiskt.


Denna klänning har jag haft i evigheter, sen jag var bajsliten, enligt moran är den ifrån moster maggan.
I Love It.
Aslång, jag med mina 1.71m över jord trampar på den. Den är öppen i ryggen också. Nice touch there!




Mja, och denna "plåga" är det senaste...den har sånadärna jag-är-en-alv-armar samt nitar, tuttarna blir asstora i denna. Så bra då tänker ni....jag med.



Jag är så sugen på att åka in till stan och träffa Jonas...men huvudet värker, han ska opp imorgon, jag vill inte åka ensam hem från stan....så jag gör nog bäst i att stanna hemma, även fast mitt stela hjärta vill få hjärtmassage. Fan. Skit.
Jobbar hela helgen, men sen på tisdag nästa vecka får jag åka ner och må bäst!
Sakna sakna.

Jag är skitförbannad på "min skola". Min kurs är en FLEXIBEL DISTANSKURS men hela lärarfakulteten verkar inte ha fattat det. Eller så är det återigen så att bara för man har lätt för att studera och råkar tycka det är roligt så hamnar man i skymundan. Jag är inte med på deras "föreläsningar" för jag skriver hellre uppsatser, och tack vare det så får jag INGEN information, dom fattar ju inte vad man har en lärplattform  till. Dom fattar inte att man ska SVARA på mail med frågor i.

Sjukt trött på den biten iallafall.

Aja...nu ska jag störa Ze Katze igen, jag har nämligen köpt en äkta kattborste...så den måste ju användas.
Igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0