Tag sechszehn

Det här kan jag inte leva utan!

Musik. Smink. Mjukisbyxor. Mina böcker. Datorn. Min kudde. Naturen. Kaffe. Tv. Jobb.

Musiken för att det är inspiration, det är meditativt, får en på bra humör, får ut ens aggressioner om det behövs, utan musik skulle jag inte fungera.

Sminket för utan skulle jag känna mig naken och allmänt "casual", det är kul med smink!

Mjukisbyxor för att det finns inget bättre att trä på sig när man sunkar omkring hemma och kryper upp i en soffa eller så. Inget som åker in i rumpan, skaver eller nå ännu värre.

Mina böcker för att jag måste underhålla min hjärna med nya fakta hela tiden, annars är jag rädd att det torkar ut och man bli dum. Nää...kanske inte...eller jo. (här borde jag ha större ordförråd, men nej)

Datorn för hur fan annars ska jag få tiden att gå?! Hur lätt sku det va att plugga om man inte får googla ALLT?
Hur ska jag kunna skicka alla mina hatmejl? Eller mina serenader till Corey Taylor?

Min kudde. The frekkin best in tha world. Den saknar jag varje gång jag sover borta. Eller jag saknar den varje gång jag inte vilar mitt huvud på den. Mmm kudde...

Naturen. Det finns då inge bättre än att få strosa i skogen och bara dra in alla lukter och ljud som fins runti kring. Jag kan färdas bort låååååååååååååååååångt bort från verkligheten. Jag upplever det som om mina sinnen och känsla för detaljer skärps otroligt av att vandra i djupa skogar. Äta en kotte eller så.

Kaffe. Ja för annars hade jag haft huvudvärk hela tiin jue. Det är gott och det ger mig den kicken jag behöver för att klara av tunga timmar med jobb eller dyl.

Tv:n. Min bästa kompis. Som alltid ställer upp, även fast den ibland är helt ointressant i sitt innehåll så underhåller den mig dagligen med en massa onödig information. Och det är lite meditativt över det hela eftersom man använder sig av mindre hjärnaktivitet vid tv tittande än när man sover. Perfekt.

Jobb. Det är så skönt att komma till jobbet och jobba. Och jag menar det. Efter 12 år känner jag fortfarande samma "go". Jag trivs så otroligt och den dagen jag slutar kommer att kännas som en separation...Som om jag klipper ett band med en familj. Utan jobb skulle jag gå ner mig, bli deprimerad och börja supa.
Så enkelt är det.

Det är vad jag kan komma på just nu. Säkert en tusen saker till, men eftersom dessa ploppade upp först så antar jag att det är saker jag INTE KAN LEVA UTAN.
Morsning korsning!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0