Hemma!

På svensk mark. trött och stel som en pinne. en torr pinne. planet var försenat en timme från shanghai men det hämtade vi in i helsinki. jag har haft det sjukt bra!! Helt fantastiskt underbart bra! Det får bli mer skrift efter att jag blitt kvitt le jetlag...typ. ZZzzzzz

Shopping, installt besok och sjukdom.

Halloj. Nyss hemkommen fran Copy Market dar man hittar det mesta for ett billigt pris. Jag har handlat massor, eller ja, massor och massor, enligt mig ar det massor. Jag och Empa har precis kort igang en tvattmaskin och ska nu lagga ut allt vi kopt for att fota. Ska se om jag kan fora over nagra av bilderna.

Pa mandag ar det nyar och de ska firas med resuarangbesok och lite alkohol. Just nu i skrivande stund skjuter dom raketer ifran sina vardagsrum pa 6 vaningen, lite annorlunda fran hemma. Kan man ju saga.

Iforrgar och igar var jag dalig satan i kroppen, framforallt magen. Sa hela dagen igar gick at till att ligga pa soffan och titta pa serier. Idag ar det battre. Uppe och gar iallafall.

Efter shoppingen idag skulle vi besoka ett museum, det var dock stangt nar vi kom dit, Tur att det lag 3 meter ifran det GIGANTISKA Copy Market.

Imorgon star det ingenting speciellt pa schemat. Jo, att ha det annu battre an idag kanske?

Bra so!!

Bakisdag med kaffe och stopp i avlopp.

Ja. som rubriken meddelar sa blev det en hel del igar, oplanerat och riktigt roligt. Vi var nere pa den "lokala" puben Red Lion och at och drack med betoning pa drack. Vi spelade dart och biljard. Innan dess sa var vi pa Copy Market dar vi hittade massor med roliga prylar, jag k;pte endast 2 par solglasogon, Ray Bans och D&G. Sen hittade jag ett snyggt armband med nitar...det g'ller att pruta kan jag saga...men allt gick iallafall pa under 150 kr. Jag suger pa att pruta. Fy fan va jobbigt det ar. Meeeen men. Jag far lara mig det helt enkelt. Har i China Country far man k;pa ol och ga runt med den i butikerna. As nice.Mindre bra for halsan... Sen skulle jag, Empa, Thomas och Micke (jonossi jobbade igar) ;ver till andra sidan floden omradet "pushi" ja det vart ju inte som vi planerat da ingen kan negelska av alla miljoner taxichaffiar sa vi hamnade i det dyraste omradet med LV-klader, Gucci och alla andra svindyra och overraklamerade klader. Vi hittade iallafall hem innan det blev morkt hahaha. Nu far ni lasa vad jag skulle ha skrivit igar: Ligger och lyssnar pa batarna i hamnen som tutar, en liten hund skaller, sneglar ut genom sovrumsfonstret och ser alla gigantiska skyskrapor bre ut sig over morgonhimlen. Vi drog ut i staden efter 19.30 for att kaka. Vi hamnade pa en helt ok restuarang och alla bestallde in minst 2 ratter var, alltsa 10 olika ratter och ol till det, nagra glas vatten ocksa, i China Country dricker man inte kallt vatten utan man dricker sitt vatten varmt. VARMT.. Maten smaka hur bra som helst och hela kalaset landade drygt 400kr. Det var en salig blandning med delikatesser... I kina ger man inte drick fick vi lara oss.. Personalen sag att vi strugglade med de satans pinnarna sa de gav oss ganska snabbt bestick att ata med. Aja, nog om det. Kanske att jag kan lagga upp lite pics imorgon? Yes. bye bye then.

China Country

Har precis druckit upp en ol; klockan ar runt 12.00 och resan gick bra. lite stress i Finland innan boarding till Shanghai flyget. Men det ordnade upp sig, 11 timmar passerade snabbt med hjalp av goda vanner och en och en annan ol! Nu ar vi alla s'kra i Jonossis lagenhet. Stralande solsken och en massa plusgrader. Mucho nice. som ni marker sa anvands icke de allra sista bokstaverna i alfabetet har nere,,men ni fattar val anda??? Nu ska dag ett borja!

Födelsedag och avresa

Allt packat och klart. sitter på roslagsbananen med sikte på centralen. Där ska jag möta Empa och Thomas. Sen tåg mot arlanda. Första destination Helsinki! Så nu vill jag bara säga på återseende mina kära och I Shall Miss You All. kika in här då o då. ska försöka uppd mig. om China Countrys internet tillåter. Facebook är tabu så det går inte.. Puss och kläm!

dagen innan avresa

Ja. här sitter jag och glor. ORKAR inte packa eller ens kolla ut vad jag ska ha med mig. Har ju väntar så länge på denna dag sånu när den nästan är kommen så länns det overkligt. Jag ska traska över till Uno efter att jag ätit födelsedagsmiddag med moran. eftersom jag inte är hemma och firar årets viktigaste dag/händelse MIN FÖDELSE för 28 år sedan. herreguuuee...tjugoåtta. jag tycker att det känns som igår när jag fyllde 23. Fast jag måste erkänna att livet är roligare ju äldre man äro. Och jag blir bara snyggare och snyggare. Win!!

slut.

Ja. Nu är det slut med jobb. Nu har jag semester! Slut i kroppen också. Så trött som jag varit på jobbet de senaste 3 nätterna har jag ALDRIG varit. Tur att mitt jobb är roligt och givande! It keeps you going, så att säga. NU är det sömn aom gäller. Sedan lite planerande av packning, dt är skoj tycker moi. Jag ska få fördelen att bli väckt av Jonossi också. Muy fröhlich. Imorgon ska jag ev hitta vägen till täby...annars får lokala centrum duga om jag int orkar el hittar resekamrat..någon? Sen en fika hos Katten med p:et och gallring av lite kläder kanske. 2 st biobiljetter ska även få nya ägare. Trött Iowa tackar för sig. Tack.

stucken. Trötter och skev.

Nyss hemkommen från doktorn där jag lämnat mitt värdefulla blod och köpt intyget till mina mediciner. jag är dessutom helt slut på energi...imåndags innan jobbet spenderade jag min fritid hos doktorn, igår var det tandläkaren efter jobbet och nyss alltså ytterligare doktors göra. Slut som ett urladdat batteri. Magen mår piss tack vare alla värktabletter jag trycker i mig för käften ock ryggen. sista natten är det i att iallafall. bara att köra på.

i slöhetens tecken

Här händer det inte mycket. inte mer än att göra lite planer inför veckan. jag måste till doktorn imorgon och kolla vad drt är jag har boendes i luftstrupen och om det hår att göra sig av med skiten innan jag sticker till China Country. tisdag är det tandläkaren som ska besökas och kolla vaffö jag har haft ont i käke/käften i över 1 vecka. också sånt man vill ha avklarat innan man sticker....onsdag ska det lämnas blodprover och hämta intyget för min medicin som ska med på resan... ja just det. jag jobbar alla dessa dagar....skitroligt.

Dödstrött, barnmorska, doktorsamtal, "shopping" och kina mat

Ja, vakande som vanligt vid 03.30 och tyckte livet sög. VARFÖR så jefla tidigt?

Iallafall. Ringde doktorn ang tabletterna jag ska mä te China Country... 300 spänn ska dom ha för att skriva ett papper... PFFFF!
Sen bar det av till öppna mott. hos barnmorskan för förnyat recept av preventivmedel. Väl där kom vi framl att det ska bytas sort ... till en sort utan östrogen.

Skitdetsamma.

Släpade mig hem. Dödstrött redan då...klockan var då 09.30. Tvättade håret och spelade "can knockdown2" ett bra tag. Tog en kaffe.. fönade håret och plattade sedan håret. Köpte ett nytt schampoo igår jue. Och fan va bra det är! ACO is the shit.

Åkte till Arninge efter lunch, köpte mer ravioli...
Och nedan följer resten av skiten jag hittade:

SEXY PANTIEEEE OOOOOoooooo..

Det blev även en resväska som rymmer över 106L - till China Country - så jag kan smuggla med en panda hem.
Den ska heta Brödvar.

DVD:erna är min töntiga fascination över religioner, blandat med mystik och det ockulta....Lite romantiskt sådär. Dom skrek mitt namn när jag gick in i butiken. Dock har jag redan sett dom...men det är lika roligt varje gång.

Nu ska det bli Kinamat. En vegovariant såklart. Jag försöker mitt bästa.
Sen ska jag förska hålla min dödströtthet borta för jag måste sova inatt - och mer än till 03 för jag ska jobba 07.30 - 16.00 imorgon.

Yes. Thats it ya´ll!
Byesss


BRÖDVAR:
(måste erkänna att jag inte har 100% koll på hur en panda ser ut - därav resultatet)

Dålig engelska och värk i arm

Ja vad ska man säga. Ringde nyss till ambassaden och detta är vårt samtal:

Ambassaden: *mummlar något ohörbart*

Jag: "HALLÅ!"

Ambassaden: "...hold moment"

*en massa babbel i bakgrunden*

Ambassaden: "...yesch, ello?"

Jag: "yeah, um hi, I have a question about sertain.. medication...."

Ambassaden: "...yes"

Jag: "eh..well..im travelling to...uhm...your country (jag höll på att säga China Country) and I just want to ask what the embassy says about taking narcotics in to the country - FOR PERSONAL USE! I mean...eh..you know like medicine you have to have with you on your travel..."

Ambassaden: "...yes. ok"

Jag: "..? eeeeeh, I read on Arlanda´s homepage that I have to ask what your policy is...?"

Ambassaden: "...yes"

Jag: "...yeah...well...what is it?"

Ambassaden: "...what?"

Jag: "what do I have to do if I want to take medicine with me that is classified as narcotics?!?!?!?!"

Ambassaden: "...Oh. Ok. Ahm..you doctor write  paper, and say why and how much. In english."

Jag: "Ok...so If i got i right I just have to get a paper on why I need it, and the strenght of it and how many pills it is?"

Ambassaden: "...yes bye"

Jag: "ok, well tha.."

Ambassaden: "...ok, Bye"

Jag: "yeah..bye..."


annars så har jag vart och sprutat mig immun mot hepatit A+B. Skönt så. Dock ej i armen.
Jag passade även på att handla:

*bladspenad
*en paprika
*Ett kålhuvud (röd)
*Frusen lax
*Philladelphia ost (vitlök och örter)
*Ravioli (Vego)
*En gigantisk blomma för 100 spänn
*ACO Schampoo för känslig hårbotten
*Ett cerat utan djurfetter
*10 tulpaner
*En påse ruccula
*Majs med reducerat socker, ej ngt tillsatt.
*4 tomater
*Trosskydd( fult ord ) Trrrrosskyyyyydd

Blommorna ska min kära mora få, eftersom moran och farsan skulle ha firat bröllopsdag imorgon.
Och min KBT tant tyckte att jag ska börja göra sådana händelser uppmärksammade...likadant med farsan födelsedag, dödsdag, namnsdag osv...
Så först ut iår blev bröllpsdagen.

HOn som gav mig sprutan är min gaaaaammla sköterska som tagit hand om mig sen jag var nyfödd. Så lite kul är det att ses. Hon har ändå sett mig från 0-27 ...ok 28 år.
Hon tycker jag är "så smart och vacker".
Jag håller fullständigt med.

Just nu sitter jag och inväntar att klockan ska slå 12.00 - då är det ok att äta lunch. Allt innan är inte lunch utan seeeen fruskost. Likadant med middag. Allt innan 18.00 är mellanmål.
Frukost kan man bara ätas efter 06.00.

Sen var 4:e timma ska det intagas ngn form av föda. Annars blir jag cp.

Jag borde ha en egen anstallt med alla mina "normer" och "priciper" som jag lever efter.
Eller ha en hel familj med ADHD och damp. Dom skulle trivas med mina rituala rutiner!!!
Hahaha.


Grattis till THÜNDERPUSSY SOM FYLLER SVIIINMYCKET MASSA GAMMALT IDAG!!!
HURRA FÖR DIG MIN KÄRASTE VÄN!
Plastpåsemysteriet

Min kära mora har en grill på sin baksida. Ingen speciell grill utan en som man köper till en billig penning och monterar ihop på en kvart (vilket jag gjorde i sommras). IALLAFALL!!
Hon har lagt över en helt vanlig svart plastpåse säck, ni vet. För ungefär en månad sen sa hon att den var borta från grillen...
"Jaja" tänkte jag. "Den har blåst av".

Nu har jag blivit varse om att den är borta igen, och blåser den av så borde den ju ligga någonstans på resten av tomten...men icke.
Och jag vet att den senaste säcken placerades NOGA dit så att vind och skit inte sku kunna ta tag i den och få den att bara försvinna i tomma intet.
Men nu är den alltså borta igen. Och finns ingenstans.
Jag vet att det funnits saker som försvunnit tidigare från hennes baksida, små saker liksom.
Men varför sno en sopsäck? Den är väck bara...

I övrigt så ställde Sid in våra business i Arninge nyss... vilket innebär att jag inte har något att göra...
Jag har försökt ringa CHina Country ambassaden för ett utlåtande ang specifika mediciner...så man inte fastnar i China Countrys tull och åker tid för olaga droginnehav...MEN INGE SVAAAAAAAAAAAR.
Fuckin hata telefoni! Jag hatar att prata i telefonen...spelar ingen roll om det är med kompisar eller med datorer/telefonister. Hatar det.
Jag hoppas dom svarar på engelska så jag kan låtsas vara lite tysk och blanda in lite hårda ord.
"China Country Embassy"
"Jawohl! Meine name ist Iowa! Dürch, für, gegen, ohne, um! Ich muss zu... China Country gefahren - JETZT!!"


Nämen va fan, om man skulle sova en stund då?
Sen blir det vaccination för hela slanten, över 500 kr för att vara exakt.
ROBBERY!!!!

Buuuu!

Nu har dom hört av sig från jobbet också, så jag får jobba xtra på lördags morgon!
Då är det inte robbery längre, känns iallafall inte lika mycket...
Jobba dag är roligt.

Jag ska lämna blodprov nästa vecka för mina värden ang sköldkörteln. Fantastiskt vad medicinen fungerar bra.
Jag har inte haft en enda dag av onaturlig vånda/nervositet på skitlänge.
Dock är det inte bara medicinen, det har vart en hel del själavård också och VILJAN att vilja ta tag i jobbiga saker som rör ens mest privata delar av sitt väsen, att lyfta saker till ytan och bearbeta.
Jag vet väl inte om jag är så mycket mer i kontakt med mina känslor än tidigare, men jag har lättare att identifiera och KÄNNA känslor numera.
Jag är alltså inte helt känslokall. Bara lite udda på ett bra sätt.

Seriöst så är det skönt att vakna utan en stor klump i magen varje dag och gå runt och vara ett nervöst vrak av ingenting..
Jag är fortfarande arg, väldigt arg inombords. Men den ilskan motiverar mig också väldigt bra till att fortsätta gräva in i den dammigaste hörnen i le själ.
Dock har jag noll tålamod.
Och nolltolerans gällande allmäna idioter och miffon.

Det som skrivs här är ingenting jag pratar med andra människor om eftersom de flesta verkar rädda när man påbörjar ett djupt samtal, typ "att det ska väcka tankar och funderingar i dom själva och det är ju obehagligt så då pratar vi om något annat" eller klassikern "Vad skönt att du mår bättre....hur gåre på jobbet"

Jag har sagt det från början, och jag tänker inte viska eller skämmas över att jag känner som jag känner.
Kanske därför det är väldigt mörkt och ensamt ibland, eftersom man inte kan prata om det med någon annan.
KBT-tanterna anser att jag har alldeles för bra koll på vad som händer och kan deras arbete utantill, det finns inget för dom att säga som jag inte redan vet...så dom vill inte ha tillbaka mig då andra behöver deras tid bättre.
Förståerligt.

Åååååå andra sidan så trivs jag ju i mörkret och dess ensamhet. Men det blir lätt en vana att isolera sig.
farligt farligt.
Så jag fortsätter min vandring i vem jag är och varför. Ibland plockar jag en blomma. Lägger mig på en äng, ibland blir jag träffad av blixten eller ett förbaskat fallande äpple. Men Jorden jag vandrar på är alltid densamma, stabil och bördig som faen.

det där sista lät nästan som en herr Lundell text...

.


Ledig vecka!

Fy så skönt. Helgen avklarad!
Denna vecka skall det avklaras en massa praktiska saker inför China Country resan om dryga 2 veckor.
2 veckor är inte en sån lång tid, helt plötsligt är det den 16:e..

Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha med mig....funderar på om jag ska köpa mig en större väska eller om jag ska köpa en större väska i landet långt borta?

Jaja, får ringa opp Empa och surra...

Imorse fick jag en present av min kära arbetskamrat, presentkort på en föreställning på Dramaten!
Häftisch!!
Just nu sitter jag i sängen/soffan/vardagsrummet i mörkret, i "nattsarken"...orka svida om för att va vaken 6 timmar liksom..no ich dont think so.
Jonossi har återigen lämnat Svea Rikes bördiga jord och är på väg mot Asien.
SJukt snabbt veckan gick när han var här i sthlm och hälsa på...kändes som  2 dagar... SWOOOSCH.

Imorgon ska nog jag och Sid åka buss....till arninge och typ kolla på grejjor?

Kanske till helgen blir det bowling med Cat Von P, Thünderpussy, Wasa, Sid och andra som är intresserade..Eftersom varken jag eller Thünderpussy är hemma på våra födelsedagar...

Jag gillar bowling, för jag är så bra på bowling - oftast vinner jag, så det är en bra sport!!
Och öl. Bra sport det med.

Imorgon planerar jag även att ta min sista vaccinations-helvetes-spruta...sista blev jag sjuk. SÅ det är lika bra att passa på när man är ledig så man kan ligga däckad utan att förlora lön. Bra så.

jag vet inte vad som hände i lördags, men helt plötsligt så drabbades jag av en mild maginfluensa typ...
vad jag än åt så for det rakt igenom som en vattenfall.
Nu känner jag mig bättre och har ej skitigt vatten på över 20 timmar.

Jävla parasiter.


nä. Börjar bli hungrig...baka middag då.RSS 2.0