1/7-12

Vaken vid 08 imorse, och till vilken nytta? Ingen nytta alls. Mådde piss och kände mig helt igenkorkad i bihålor...
Igår blev det som den senaste veckan - lugnt. HELT värdelöst att jag hunnit träna 1 gång... Denna vecka jobbar jag 5/7 nätter men ska fan träna ändå, frisk som sjuk.. för veckan efter det sticker jag.

Min PT tyckte jag kunde träna under semester också. Och det ska jag, men kanske inte klättra i Tyska berg som hon menade...

Idag ska jag (förhoppningsvis) på bio! Jag kommer inte ihåg vad filmen heter, men jag ska se den med Badde och Uno! Yaaay!

Det går ganska bra för mig nu att klämma in polarna innan jag åker...fick lite smärre panik när alla vill ses innan jag åker och jag endast är ledig 1½ dag nästa vecka...ehm.

Fy fan, jag är så trött. Måste verkligen kämpa för att ögonen inte ska falla ner som en tung ridå och föreställningen är över...FINITO!

Lyssnar en snutt på G.F.Händel och drömmer mig bort om gladare tider...eller bara tider utan att må piss.
Jag vet att det endast är en förkylning men det är min förkylning och jag vill inte ha den så därför referar jag till den som om det vore skitsynd om mig som har "åkt på" den.
Sådetså.

JAg har ont i käften...Först trodde jag att det var en visdomstand som var på g upp, men denna visdomstand måste opereras bort så det kan inte va den, men det ser svullet ut och det ömmar satan. Och när jag stänger munnen så känne rjag att någonting är ivägen, skit äckligt.

EM final idag, men eftersom Deutschland shabblade bort sin final plats så är det absolut ingenting att se på.
Bara en massa tempramentsfulla spanjorer och italenare som filmar sig igenom matchen?
Nääää tack. Jag avstår och går på bio istället.


Kommentarer
Postat av: Cat Von P

Jag hoppas vi hinner ses i Götlabörg istället.

2012-07-01 @ 11:40:08
URL: http://crazyoldcatlady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0