Kvällsinlägg

Träningen är över och jag överträffar mig själv varje gång...Orkar betydligt mer än vad jag vill tro.
Konditionsmässigt som styrka.
Balansen är det inge fel på, jag har ju fö fan tränat balans och smidighet i snart ett år. Är som en ballerina!
Sort of..

Min 3:e bästa karl i mitt liv var på plats också, herr sjukgymnast - som piskade mer än vad han behövde eftersom jag var där på fritid och inte på avsatt tid, men det gjorde inget för om det är nåt jag gillar så är det att visa hur bra jag är.

Roligt är det iallafall och lika roligt är det att studera människorna runt i kring på gymmet.
Än så länge så har jag urskilt en handfull av karaktärer som jag glatt hälsar på, eller dom på mig.
I min träningsfamilj är det:

* "Snyggkillen" - Kille 25 - Han hälsar alltid och lägger till en hurtig träningsfras så som "Haft nån träningsvärk sen sist" osv. ALLA småtjejer (18-20) tassar runt honom och fnittrar hysteriskt när dom får ev ögonkontakt - han är dock ovetandes om att han påverkar dom på detta sätt verkar det som..Han ser ut som en pojkbandsmedlem.

* Pensionärerna, varierar i åldrar men jag svär att den äldsta måste vart 90 någonting, varierar även i trevlighet.
Oftast hälsar dom glatt och ska prata de första 79 minuterna....Gärna om vilka åkommor dom har.

*Fotbollsmänniskan - Tjej, kanske 25 år, blond - lite stropp men det är hennes osäkerhet i andra kvinnors närhet.
Hon flåsar på av bara fan och är med på varenda gruppgympa som erbjuds och avslutar alltid med 30 minuter på grosstrainers helvetet. Svänger med hårtofsen så fort det är en karl i närheten.

* Hockeykillarna  - Bröliga som fan och tar bara plats, pratar oftast om deras erövringar och spänner sig, en typisk replik är " Aaa men Jonte kolla här då" Varpå en spänd muskel tittar fram.

* Elitidrottaren med tvångstankar - Tjej, 20 år, senaste träningsoutfiten, kan alla maskiner och tillbehör, gör om och gör rätt om hon vacklar en millimeter, desificerar allt hon ska röra vid och har rört, har gigantiska lårmuskler, suger på att göra lårcurls FYI. Borde använda en bättre tränings BH. Just saying liksom...

* "Östen" - Man, 30, lite seg i att utföra någonting alls, mer än att titta på tjejerna...Väger sig alltid 2 gånger under 40-50 minuters pass - why? I dunno.
 
* Socialtanten - kvinna, 45, tränar frenetiskt och tävlar mot de yngre tjejerna, verkar veta vad hela Vtunas ungdomar håller hus och vad de heter, hon pratar helt öppet om "mattias", "Fanny" och "Linus" (bara för att nämna några) som har sådana problem i skolan och hemma. Detta gör hon oftast med Fotbollsmänniskan som är ointresserad men låter henne hållas. OM inte hennes grogghagga till kompis inbefinner sig..

* Grogghaggan - kvinna 50, lyfter endast ett finger när hennes "träningscoach" är inärheten, annars skvallrar hon mest.

*Hippietjej - dryga 25 år, grönt och oranget hår, lite disorienterad bland maskinerna och frågar alltid efter direktion även fast hon funnits längre än jag där, Är väldigt orolig över att få "ont", alltså träningsvärk.

* IOWA - tjej dryga 25 typ, håller sig för sig själv och är väldigt fokuserad, tror hon kan allt och ska brilljera. Stirrar på andra människor ibland när hon blir trött. Har störst vattenflaska!!! Och egen handduk, vilket tyder på engagemang ...mmm...!

Ja det var några, tillkommer säkert fler sen!

Nu ska jag försöka få min nacke att sluta krampa, imorgon ska jag besöka nya kulturhuset med Sid, om jag kan gå...gjorde dynamisk planka ggr 53805430 - så jag vet inte om jag kan använda mina ben/ överkropp imorrn.
Återstå att se.
Byes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0