Raggigt



Inte så mycket som eg skiljer ifrån hur jag vanligtvis ser ut, Det är skräppälsen som gör det.



Jag lyckades dock inte med Axl ego, men man kan ju inte få allt i denna värld...på en gång.

"GODDAMMIT, I´LL DO IT MYSELF"

(Axl hoppar på en snubbe i publiken)


Okt. 27, 2010

Hola.

Jag vaknade med en  huvudvärk som fortfarande sitter i. Så trevligt att börja sin dag på så vis.
Jobbar 2/3 inatt.

Ska va kattvakt i några dagar medans moran drar på gallej öster ut. jag längtar Så efter lördagen!!

Nu får ni glo på en bild när jag "städar" segelbåten...med en hardhat.

Tjoho...

Iowa befinner sig norr om skövde. Här är det sol och åkrar så långt mitt blåöga kan nå. Tur att jag e på genomresa bara. Jonas skjutsade mig te centralen o jag han göra mig te rätta innan tåget for. Jag hatar avsked. Nu tar det 4h ist för 3...men återigen har jag bara betalat 95spänn.. Har vart me jonas på hans jobb(stod mest o va snygg), hjälpt till att städa segelbåten, handlat skor(te båda) ätit jonas underbara mat, sett massa film, badat spa bubbelbad, ätit god jefla middag hos cleas(arb.kam te jonas), gosat me bebis...man hinner mkt på 5 dagar. Tydligen. Jonas e bra på att aktivera slöfocken. Längtar redan efter karln. Ska hem te uno på fika när jag komme hem. Ska sen jobba tis,ons,tors...på lördag får jag träffa thünderpussy, chrillster, kat von p och wasa. Samt sid! Fast sid är ju typ allte med mig. Jag e hungrig:-( nu ska jag svara på lite mail...pöss.

På spåret

Återigen på g neråt i landet o tack gode jag som kom ihåg att packa ner ipoden! Barnskrik o gubbsnack. Fy fan. Har 2 35-40åriga affärsmän bakom mig o dom snackar högre än Per Moberg! Otrevliga är dom, sitter o klagar på att åka 2a klass.. "nu måste man hålla i sina saker, när man åker 2a klass..." jag planerar dubbelmord i skövde. Köpte äntligen Richard Dawkins bok 'the greatest show on earth' som jag längtat efter länge! Att rekommendera denna författare o hans polare Sam Harris är ett måste. Jag har sovit bra inatt, vaknade bara 2ggr men kunde somna om ganska snart. Känner mig pigg. Jonas gör Anna pigg. Det gick bra på lönesättande mötet också! Jättenöjd är jag. Och chefen är bajsnöjd med mig. I like her. Jag har inge fönster att titta ut i, en filtbeklädd planka...jag inbillar mig att den e full me snuskiga bacilusker, snor o sånt ni vet. Bläääch! Mitt tåg vart inställt igår så jag ombokades på ett annat tåg, som råkade vara ett x2000 tåg hahaha, 95spänn me x2000, I BEAT THE SYSTEM A 2ND TIME!! wohoo!

Okt. 19, 2010

Har precis komme hem från doktorn. Är glad över att jag har en bra doktor som doktor Amanda.
Ska iallafall få gå på Kbt-samtal. Fick även ny medicin utskriven - mot min vilja, men enligt Amanda är det en del av tillfrisknandet. Behöver bara ta dom som vid behovs medicin but still. Hatar det.

Enligt henne har jag en begynnande depression pga panikågesten eller så har depressionen legat vilande och triggat igång panikångesten.  Vilket som suger det. Jättemycket.

Det ända positiva var att jag sen i Juni månad samlat ihop till ett frikort, plus att jag betalat 150 spänn för mycket så det fick jag tillbaka och hur ofta händer det? I BEAT THE SYSTEM!!!!!

Annars har dagen vart ännu tråkigare. Gjort bankärenden, slösat pengar på apoteket och konsum.
Ska på lönesättandesamtal senare. Inte direkt peppad om man säger så.
Imorgon sticker jag till Jonas 5 dagar. HOPPAS jag kan koppla av då.




Okt. 17, 2010

Inatt fick vi polisbesök, lite trevligt med sällskap. Dom "hittade" en "förvirrad" dam i centrum och ville husa henne hos oss tills morgonen. EFtersom vi har värsta kontakterna fick vi tag på nattpatrullen som skulle möta upp henne vid lägenheten så det var bara för polizein att skjussa henne vidare efter kaffe och macka.
Jag fick inte känna på pikadollen.

Sista natten nu iallafall, och min förkylning är lite bättre, skönt det. Nu ska jag fixa ihop lite soppa och sen stundar den där dokumentären om Anna Lindhs död. A must see liksom.
Höres!


Skänker en tanke till Kenneths familj.


Stupad i Afghanistan.


Orättvisa

Tillskillnad från Kat Von P som är supersnygg så är Iowa helt demolerad.
Röd näsa, svullna ögon och påsarna under verkar ha ett eget liv.
Håret är fnöske, och färgen i ansiktet skiftar i en relativ okej grå färg.
Grått och rött går väl ihop?

Men jag äro inte så bitter.

okt. 16, 2010

Förkyld.
IGEN!!!
Jag fick alltså va utan att må kroppsligt dåligt i ca 3 veckor. Annars har jag var konstant förkyld med varierande halsont, feber, ledvärk, täppta näsborrar, hosta och div andra skit saker sen i JUNI I ÅR?!
Ganska trött på det!

Ska kolla upp om jag kan volontärarbeta någonstans. Gärna med djur. Tror det kan va nyttigt jag.
Inga djur pratar skit eller medveten gör en illa.  Sen äre ju så att jag älskar dom små liven, speciellt katter.
KATTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!

Just nu tycker Die Katze (Wilma) inte om mig då jag nyser högljutt...det gör ont i hennes öron eftersom hon lägger ena tassen över hö-öran varje gång jag nyser.
Ska iallafall jobba...har inte råd att vara hemma.

Sad but true.

Kurtan jag håller mä dig!


Okt.14,2010

1h 50min 45sek tror nog det är ett av det längsta samtalen jag någonsin haft, och han gör att det känns som 3 minuter. Hur fan gör han?
Jag får fråga när jag åker ner på onsdag! Äntligen. I Göteborrgggg mår jag bra ska ni veta.


Här är min katt för stunden:


Och här är jag för EN stund sen:


Sminket kring ögonen ser asbra ut på bilden, eg sitter det mesta på kinderna känns det som och jag har en hel sandlåda i högerögat av smulad mascara.


Jag har nog nyst över 200ggr sen jag kom hem vid 19tiden....och snorar gör jag. Tack o  lov är jag inte täppt längre...vilken mardröm det var inatt att sova med 2 icke funktionerande näsborrar!!!
Låg och tittade på räddningsaktionen av "gruvarna" på CNN...kunde ju inte lägga mig förns ALLA var uppe jue!

"chi chi chi le le le viva chile"

Idag har jag mått ganska bra, haft Empa med mig så jag har vart upptaget från det att jag steg upp tills det att jag kom hem. Hon är gräjt hon.

Vill ni se hur en myggas hjärtslag ser ut?
Ni som är intresserade klickar på denna  Microscopic mosquito heart beats rivals (hoppas att den funkar...)
MYCKET INTRESSANT iallafall...och BALLT!

Återkommer kanske senare...ska jobba imörra och hela helgen så jag lär ju vara vaken hela naten igen...
Hörs.

Okt. 13, 2010

Var hos fröken doktor idag och fick en ny tid inbokad på tisdag nästa vecka.
Skönt att det rullar på så långt iallafall, även fast vägen kommer vara otroligt lång och jobbig, så känns det skönt att det är på G....nästan så jag kände mig positivt inställd också!! Saknar det, jag vart iaf på tillräckligt bra humör för att städa lägenheten samt diska.

Imorse var jag med om något obehagligt...en som till en liten del är medveten om vad som försigår i mitt liv, sa helt plötsligt: "Anna, jag ska be för dig"
Jag vart helt ställd och ba : "jaha? Tack då?"
Jag vet att hon är religiös men detta var oväntat... Sen babblade hon på:
"När man känner tomhet i sitt hjärta är det Gud som saknas, det är HAN som fyller det tomrummet och ser till att vi ALLA känner oss älskade"

Orka hålla på vännen...vart skickar jag fakturan från psykologen när dessa fantasier inte hjälper?
Till dig?
Blir illamåendes av bara tanken på att man verkligen kan tro så. Att nåt som inte syns, inte ses, inte finns ska lösa ens problem. Min åsikt är att det snarare är hon som behöver psykolog hjälp. Snarast.
Gärna en reality check också. Och självkänsla så hon kan känna sig självständig utan att prata med luften om råd.

Nu ska jag bygga ett altare och jaga en ekorre som jag ska offra i en satanistisk ritual.
Måste hitta en kåpa också...så jag får in den rätta känslan....

Eller så lägger jag bara upp fötterna i soffan? yes..


Okt. 11, 2010

Idag har jag inte gjort mycket. Vart förbi jobbet i brist på annat...

Så jävla tråkigt.

Vill börja må lite bättre snart. Jäla snart.

Svårt när man liksom inte har någon som kan förstå vad det är man känner eller går igenom.
Känns inte direkt ensamt, har ju en massa goa människor att vältra mig med men i slutändan så kan man liksom inte blunda för att det verkligen är något som känns så fel, och man vet inte vad det är.

Och det är skit eftersom jag inte har någonting i mitt liv som tynger mig. Snarare tvärtom, så här glad har jag inte vart på länge, så varför tillåts jag inte att njuta av det hela?

Äsch...



Le kan jag fortfarande göra.


Bakis söndag

Eftersom jag redan mår piss i kropp och själ, så yttrar sig min baksmälla i nackspärr. Helt jäla otroligt. Kan inte se oppåt, el en mm ti höger. Hade röjj igår iaf, Kat Von P och Wasa kom efter "volle" konserten och ölade med mig o Sid. Idag känner jag att jag måste ha kebab. Mmmm kebaaaaab... Nu ska jag försöka få nå rätsida me nacken. Tja så länge

Okt. 5, 2010

Va hemma typ 02 inatt...Så jävla müde.
3 nätter har jag framför mig nu iaf, skönt, då går veckan fort som fan!

På lördag ska Sid och jag göra staden osäker...vilken stad säger jag inte..det får ni läsa på löpen på söndag.

Aja...avgång!!

På x2000 med Per Moberg

Störande sällskap. Fan va han skränar, ok i tv:n, då är det charmigt, men nu är det på gränsen till "shut the fuck up". Han vandrade igenom vagnen me sin mockafärgade kappa fladdrandes o håret hängde, blicken lika diffus som vanligt. Jag svär att det e hela rederiet-gänget som är med, jokern o den andra o han som alltid var elak, o REIDAR. El va fan gubbhelvetet hette. Jag vill inte vända mig om o ge dom uppmärksamhet, så jag gissar till mig det där me rederiet...har aldrig sett ett helt avsnitt. Aja, nu ska jag självdö, eftersom tåget mot sthlm e skitförsenat o jag måste åka taxi hem sen. Men vänta bara, det ska dom få äta opp för min mora jobbar på rätt ställe! Ha!

RSS 2.0