Lysröret from hell

Min kära mora har tampats med ett problem i några dagar (veckor?) det är nämligen så att ett lysrör har gått i köket och moran har vart irriterad över att hon inte själv kan få ner det trasiga lysröret utan ev  måste kalla på nån sorts hjälp, vilket hon ogillar väldigt (hon är så lik sin dotter såååå). Iallafall, nyss så drog hon fram en stol och ställde sig återigen på den och började pilla.

NÄR HON HELT PLÖTSLIGT FÅR EN SNILLEBLIXT och använder båda händerna för att rucka på lysröret, och tammetusan, tror ni inte att lysröret lämnar sina socklar utan problem och lägger sig som på bomull i morans händer.

Hon skrattar lite hysterisk av "Nordströms-garvet" och håller upp lysröret som om det vore ett nyfött barn och säger med med en stor entusiasm " Hääähääää titta vad moran kaaaan " liksom sådär vem-behöver-hjälp-när-man-har-sig-själv-tillhands -stolthet i blicken. Probelmet är löst. Lysröret bortplockat.

Dagens ros går därför till min kära mora för att hon med noga betänksamhet kom fram till att två händer är bättre än en hand när det gäller att byta lysrör. (bilder från google)
                                                        
  
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha ja det där tog verkligen priset...det va ju roligt. :P Tycker mkt om din illustration också.

Kram

2009-01-26 @ 17:55:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0