Rensa och fixa undan

Äntligen är mina uppgifter och ansökan skickade till skolan, kvar nu är endast restrerande papper som skall skickas via snigel post. skönt.
Efter mycket frustration och arga moment så kan jag släppa det och hoppas på det bästa så att säga.

"vår utresning" av skit pågår också, än så länge så har jag slängt 12 par skor, 3 sopsäckar med kläder, väskor och jackor. Jag har rensat bland mina böcker och i mina ENORMA pappershögar.
Fan vad jag samlar papper. Ok att det är någorlunda viktiga papper...eller alltså viktiga i mina ögon. Det handlar ex om alla mr. Poe´s skriva rader (tusentalssidor), gamla noveller jag skrivit, min självbiografi som jag av nån anledning skrev när jag var 16 (säger sig själv att den slängdes - bara titeln "Ett stjärnskott" säger allt...)

Känns iallafall skönt att ha allt sånt utrensat så jag kan börja samla på nytt - eller inte.
Har rensat bland mina solglajjer också...så nu har jag endast ett 20 tal framme som favoriter... 5st åkte i soporna. Det är svårt att skiljas från dom eftersom jag så mycket väl kommer ihåg var och när jag köpt dom och att alla är så satans snygga, plus att de har kostat en del..

Idag följer jag Breivik rättegången via svt LIVE och städar ut som sagt, senare ska jag över till min kära arbetskamrat för mat och FÖRHOPPNINGSVIS bevittna när Brynäs tar sitt Sm-Guld.

Planerar för sommaren gör jag också, jag och Jonossi har bestämt oss för att ta bilen och fara neråt i Europa (haha alla länder utom skandinavien är ju neråt...) till ett mycket vackert land som ligger mig varmt om hjärtat - kan ni ana vilket land det är?
Det finns mycket att se iallafall och det är lika bra att jag påbörjar sökandet efter sevärdheter längst vägarna. Det ska bli underbart att få komma till mitt andra hemland...självutnämda andra hemland.

Det finns allt jag älskar i det landet:

Historia
Öl
Fotboll
Musik

And so on - still no clue?

Kom igen nuu.

Kommentarer
Postat av: Cat Von P

Kan det vara Tyskland? :D

Haha.

Skönt att det gått vägen med ansökningarna till utbildningen, så håller vi tummarna att du kommer in med så vi får behålla vårat Iowa här i Sthlm ett tag till! ;)

2012-04-17 @ 15:31:07
URL: http://crazyoldcatlady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0