lång dag lider mot sitt slut.

Dagen började vid fem tiden, 7.15 kom M förbi o vi åkte för att handla inför morgondagen.

Att handla mat åt 45-50 personer är inte lätt ska jag säga...en kundvagn med bara grönsaker, till min stora fröjd självklart och en kundvagn med bröd, dricka, godi, lax, skinka bla bla bla.

Tungt att bära.

Åkte till jobbet o dumpade av de mesta sen hem till M för tillagning av vego pajer. vi slet i köket från 11-16.

Jag hade tänkt att träna men hade värk i nacken när jag väl kom hem så det bidde inget. började ist planera julkorten. jag gör mina egna, tack så mycket.

Just nu är jag tillrätta i sängen och ser på kunskapskanalen, just nu handlar det om konst som "förbjöds" i nazityskland. Alltså judiska konstnärer och skulpturer/tavlor som Hitler inte förstod (go figure). Han grävde sonika ner dom i marken, brände upp tavlor och böcker som inte passade. Eller ja...han o han men hans hantlangare då. Jaja oavsett outgrundligt idiotiskt. Men så var dom ju lite retards i sitt tänkande också. Nuff bout that.

Det gick bra med shoppingen igår iallafall. 3 prylar på g hem till en materialistisk sate som jag.Letade också efter ett par träningsshorts, modell basket...alltså lite längre. men det finns inte. Endast tjata cykelbyxor, trekvarts byxa - tajta såklart eller tajta leggins...
Jag ska tydligen klämma på mig tajta byxor eller shorts som slutar 5cm ifrån min härlighet. VAD I HELVETE??!! jag vill kunna träna utan att få shortsen/byxan i röven eller visa en läpp för mycket.

But hey. im just a girl. antar att jag bara bör följa normerna och vara glad att det sys kläder jag kan köpa - överhuvudtaget.

nu är det jag och w.josefsson i högtalarna. natt! f****** s*** faces!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0