Tag achtzehn

Ett pinsamt ögonblick.

Jag är inte så bra på det där med pinsamheter, oftast är det andra människor som säger "oh fy fan va pinsamt..." och då när jag tänker efter så är det lite piiinit. Jag bjuder gärna på mig själv och tycker nästan alsrig att saker är pinsamt, DÄREMOT kan jag tycka att saker är  pinsamma när det gäller andra människor.
Jag kan tycka att det är pinsamt - ÅT - dom. Typ "skämmas" åt dom.

Kanske att jag är en pinsam person och gör pinsamma saker så ofta så att jag märker dom inte?
Näää...sku int tro det. Men man vet ju int..
Ibland kan jag dock tycka att det blir lite awkward... och oftast har det med känslor att göra, att jag kanske inte reagerar som alla andra gör...så dom jag borde...och folk tittar på en som om man vore känslokall...då kan jag känna att situationen är lite "pinsam".

MEn att hitta ett pinsamt ögonblick i mitt liv? Öööh, ok jag har ETT som jag kommer ihåg nu..Förra året på metaltown förväxlade jag en kille med gitarristen i ett band, nämner inte bandet - för då blir det FÖR pinsamt.
Iallafall, jag var helt säker på att det var rätt snubbe jag pratade med, och hur mycket den stackars musikern försökte få mig till att förstå att han var fel snubbe så sa jag typ "den går jag inte på". Jag hade tagit ett par öl...men va fan..Så jag samtalar med denna snubbe hur länge som helst, tills typ Sid bryter in och ba "vem fan är det där?" haha... samma sak hände med Children of Bodom´s basist. Jag trodde helt enkelt inte på att det var han, och när jag fick träffa resten av bandet så sa jag typ att "ni är vanliga fulla långhåriga snubbar" eftersom jag tyckte att han skröt så jävligt!
Hmmm nu kommer jag på en massa...dom gångerna jag försökt byta nationallitet...till amerikan för en natt, funkat as bra - fram tills jag stöter på en människa FRÅN SAMMA JÄVLA STÄLLE i Iowa. WTF?
I sverige liksom...oddsen på den betson? Piiiniiiit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0