LAT!

Jaja, fint väder och sådär. Jag har spenderat hela min dag framför datorn sökandes efter nya böcker att lusläsa..Efter 1 timma hade jag iaf 4 som var hemklickade.

Iövrigt har jag ont i min kära bröstben. SKa ultraljudskolla på torsdag på ds. Lite nervigt.
Förhoppningsvis är det inte nå farligt.

Smärtan har gjort att träningen lagts på hyllkanten tills jag klarar av att bära en påse utan att kvida.

Dricka öl går ju bra dock, och det gjorde jag i fredags med mina vänner då Sid fyllde år.
Grillning också.

Jag mådde som en rabiesräv dagen efter.

Idag är sista dagen för inskickning/filning på ansökan. FINALLY.
Jag skickade in för 2 veckor sen och har sedan dess inte brytt mig att kolla nå mer, så nu hoppas jag på att dom tycker jag är lika bra som jag själv tycker jag är.

Imorgon är det jobb, torsdag är det först utbildning i bemötande för att sedan utföra ultraljudet.
JObbhelg som stundar efter det..

Nä..känner mig inte nöjd med böckerna - måste ha mer.
....dom böckerna jag egentligen vill ha är svindyra 300-700kr kostar som...så jag måste kompensera med lite mindre prisklassböcker...men det är ju skitsvårt att hitta i samma kategori...och av nån joppe som kallar sig ex psykolog...så skriver han böcker som är som "Berts Betraktelser".
Så man får det man betalar för.

Jag ska beställa en bok på tyska och kolla om jag fortfarande fattar lika mycket som jag tror att jag gör...
"Ich Heisse und so weiter".... ni vet.


bild fr icanhascheesburger.com

SM GULD!!!

En av de bättre dagarna i mitt liv, när Svea Rikes bästa lag bevisar att dom är de bästa!
Jag är så glücklich!!
Detta kommer jag leva på bra länge. Så bra jobbat.

TACK BRYNÄS!
TACK!*snyft*

duktig iowa trotts allt

Jag tog mig ur träsket och var ute och knatade. Efter det gick jag till träningslokalen och körde ett pass - eller vad det heter...när jag var på g ut så kommer ena sjukgymnasten och säger "nämen så rödblommig du är om kinderna - det är så det ska se ut - då vet man att man tränat"

FYI, tänkte jag, det kanske beror på dom 6km jag gick innan. Inte blir jag svettig av deras upplagda träningspass - då får jag freebejsa lite och rodda om bland maskinerna. DÅ jeflar.
MEn sist jag gjorde det så tog jag nog i för mycket så jag är sparsam med spontana träningsprogram.

Men jag ligger endå där och kör benpress och ser att farbrorn som är 40 år äldre än mig har samma vikter på, då blir jag lite illa till mods, meeen jag är där för att bli bra i kroppen....innan jag ens kan tänka på nå vidare avancering inom bodybuilding.
Så äre ba.

Jaha, and then? Hockey ikväll då..fan. Kom igen nu Brynäs!

Ikväll blir det dessutom spenat"pasta" med fisk och bladspenat. Känns som om det är dags att "järna" opp sig lite.

Och vila. Efter mitt stilla sittande i några dagar och min fot som svullnade opp i måndags så kändes det ganska bajs ändå i hö.ben efter le workout. Stod inne på coop och helt plötsligt vek sig benet...eller knät. Tur att man hjade det andra att balansera på. MEEEN som ni vet så suger ju min balans, så jag stod och svajade som en full Iowa. Äh whattafack.

Jag tröst köpte en bit ost och så var den ordealen över.

Kolla vad jag hittade när jag surfade runt idag.

Inte min ostbit!


Och:pics fra google.com und:
http://lolcats.icanhascheezburger.com/

Den sista länken är värd ett besök om man har en crap dag!

segt

Dåligt samvete, borde egentligen promenera mina 60min...men det är så segt och vädret gör mig otroligt omotiverad. Istället sitter jag och lyssnar på rättegången jag nämt tidigare...på norska.
Eller "nursk".

uhh..ska iallafall palla mig ner till träningslokalen efter 15 tiden...eftersom jag ska till sjukgymnasten imorgon för uppföljning så känns det aktuellt.
trampa cykel, benlyft med och utan maskin, balansträning, axlar och rygg...
Balansövningarna är det svåraste, eftersom jag saknar balans...och en hållning.
Balansövningar med vikter är ännu svårare eftersom jag har en tendens att bara falla över på sidan...
Som en katt som fått på sig ett koppel för första gången... (människor med katt fattar).

Mina hälsenor är som utdragna gummiband och har INGEN som helst styrsel.

Jag orkar inte, men jag måste bege mig ut...snart.

SKa ladda ajjpådden färdigt ba.
Sen. Kanske..

Rensa och fixa undan

Äntligen är mina uppgifter och ansökan skickade till skolan, kvar nu är endast restrerande papper som skall skickas via snigel post. skönt.
Efter mycket frustration och arga moment så kan jag släppa det och hoppas på det bästa så att säga.

"vår utresning" av skit pågår också, än så länge så har jag slängt 12 par skor, 3 sopsäckar med kläder, väskor och jackor. Jag har rensat bland mina böcker och i mina ENORMA pappershögar.
Fan vad jag samlar papper. Ok att det är någorlunda viktiga papper...eller alltså viktiga i mina ögon. Det handlar ex om alla mr. Poe´s skriva rader (tusentalssidor), gamla noveller jag skrivit, min självbiografi som jag av nån anledning skrev när jag var 16 (säger sig själv att den slängdes - bara titeln "Ett stjärnskott" säger allt...)

Känns iallafall skönt att ha allt sånt utrensat så jag kan börja samla på nytt - eller inte.
Har rensat bland mina solglajjer också...så nu har jag endast ett 20 tal framme som favoriter... 5st åkte i soporna. Det är svårt att skiljas från dom eftersom jag så mycket väl kommer ihåg var och när jag köpt dom och att alla är så satans snygga, plus att de har kostat en del..

Idag följer jag Breivik rättegången via svt LIVE och städar ut som sagt, senare ska jag över till min kära arbetskamrat för mat och FÖRHOPPNINGSVIS bevittna när Brynäs tar sitt Sm-Guld.

Planerar för sommaren gör jag också, jag och Jonossi har bestämt oss för att ta bilen och fara neråt i Europa (haha alla länder utom skandinavien är ju neråt...) till ett mycket vackert land som ligger mig varmt om hjärtat - kan ni ana vilket land det är?
Det finns mycket att se iallafall och det är lika bra att jag påbörjar sökandet efter sevärdheter längst vägarna. Det ska bli underbart att få komma till mitt andra hemland...självutnämda andra hemland.

Det finns allt jag älskar i det landet:

Historia
Öl
Fotboll
Musik

And so on - still no clue?

Kom igen nuu.

ledig dag före jobbdag/helg

God morgon i ögat. Im pleased to inform you that my future plans of education is still very much ongoing. några frågetdcken fick sina utropstecken igår. så snart är mina värdefulla betyg och brev i deras händer... Snart Ska jag gå och lyfta skrot...sen mot täby för ett besök hos doktorn som ska kolla mitt inneröra eller hur det nu var...sen promenad, sen dammsugning och senare träffa sidileinen för middag. framför mig stundar e jobbhelg.. Just nu glor jag på sherlock holmes och läser en bok och skriver detta. det är viktigt att hålla igång alla sidor och kanter av hjärnan. the most important thing in your life -le brain.

måndag 9/4

Inte så mkt gjort i helgen...hjälp Uno med lite vardagsrums bestyr. iförra veckan fick jag min introduktion på gymmet där jag ska spendera min framtid. Allt för en bättre rygg. Ansökan te skolan har skete sig då några frågetecken dykt opp. mindre bra. jobbvecka framför mig...jobba 5/7 nätter denna vecka. skönt!! utförligare skrivs senare..ska sova en stund till. klockan är bara BAARNEEEET.

April månad

jamen sidär, nu rasar dagarna förbi!

Jag är nyss hemkommen från ett mycket varmt och soligt Hallands län - iallafall i jämförelse med detta klimat här uppe. Fy.

Jag har haft det underbart som vanligt och blivit bortskämd till tusen. Vart lite sjuk också men sånt får man kanske räkna med ibland. Att även Batman kan bli sjuk menar jag.

Det första jag fick göra när jag kom "hem" var att avmaska ett stycke Die Katze...Hurra.

Nu har jag en hel del serie/film tittande framför mig... Top Gear, Murdoch mysteries, alla Harry Potter filmerna, Tinker talilor soldier spy, Iron Lady och Albert Nobbs! Allt från Jonossi såklart. Vem annars?
Jag fick en ny parfym från DKNY också. Smells like heaven - inte namnet utan ett uttryck på att den luktar gott.

Jag har under mina dagar neråt i landet avnjutit god mat, SOOOOOL, träffat barn och bebisar, shoppat, motionerat, klättrat i berg,  druckit lite öl, gått på marknad, tittat på filmer,  skrattat och kramats med hund...och underlat och Jonossi.

Idag åkte även Jonossi tillbaka till Kina, tyvärr vart vi införstådda att hans hemflytt i sommar är uppskjutet till nyåret typ...men va fan, har man klarat ett år så klarar man 6 månader utöver det. Ba att åk!

Iövrigt så är det dags för kära mig att lämna in alla mina papper och ansöka till utbildningen. Och sedan hoppas på att jag är vad dom behöver så jag kan börja plugga igen, annars packar jag och bosätter mig i kungsbacka.

Det går även bra för världens bästa hockeylag - Brynäs - och det glädjer mig så inihelvöödeee.

Jag är bedrövlig på att skriva, men vad ska en skirva om liksom? Det händer inte så mycket, som jag alltid skriver hahaha.
Skitdetsamma.
På torsdag kl 09.00 ska jag börja på gym. Sjukgymnastutvecklat gym..eller vad det nu heter.

åter till ansökan...Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

RSS 2.0