Tag neun

Min livsfilosofi!

Som jag nämt tidigare så är jag en sökare och skulle tycka det vore skitnajs om det fanns en högre makt som kunde hjälpa när det känns svårt. Jag tycker att vissa peioder i mitt liv känns astuffa men får ingen hand på axeln av allsmäktige han/hon. Nu kanske jag inte heller ber om hjälpen, men är man en god människokännare så förstår man väl att jag har det tufft utan att jag behöver knäfalla (vilket är nästintill omöjligt med mina leder) och knäppa mina händer för att säga "hjälp".

Nää.

Min livsfilosofi handlar om att vara medmänniska och att inte se skillnad på människor.
MEEEEN för att kunna göra det så måste du ha egenkärlek. Så mycket egenkärlek att du litar på dig själv till 100% och är säker på vem du är.
Detta tar en stund förstår du. Ett x antal år. Jag trodde jag var klar med det - men icke. Jag litar inte till 100% på mig själv och på mina prestationer. Så det måste jag jobba vidare på.

Min livsfilosofi handlar också om att aldrig sluta utvecklas och lära. Och när du lärt dig något nytt ska du förmedla det till den SOM ÄR INTRESSERAD - inte sprida budskap till döva öron - waste of time.
Man ska ta tillvara på de små detaljerna i sitt liv, de som är "obetydliga" tills den dagen då du inser att de små obetydliga detaljerna fallit på plats som pusselbitar och du kan nu se  hela bilden.

Min livsfilosofi handlar ocskå om att ta för sig. Är du bra på något ska du inte stå där och mjäka, utan du visa vad du kan så du kan lära skiten vidare, VIKTIGT!!
OCH ATT VÅGA SÄGA NEJ. Inte va så jäfla svensk och säga kanske.
Eller stå ut med något för att man inte vågar säga nej...

MAn ska hjälpa det som behöver hjälp. Man ska alltid utgå ifrån sig själv, sätta sig själv som nummer ett, för det finns ingen annan DU än just DU. Och det är DU som måste stå ut med dig själv...Så det är väl lika bra att tycka om sig själv och prioritera dig själv först - right?
Livsfilosofiiiiiii
HEJ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0