Jan. 5, 2010

Yää yää.
Bara för att jag "lovade" att ta arslet ur vagnen så kraschade självklart internet igår morse. Men skitdetsamma.

Jag har haft en goders jul i götlaboorrrg med Jonas och hans familj. Ål, öl, sillsallad, revben, köttbulls, ungar, julklappar. "Fröjde full".
Jag fick en asnice värmefilt av Jonas som jag verkligen behöver i lägenheten from hell där det är 3½ grader varmt. Fick julklapp av hans päron också - vilket var lite överraskande - Kosta Boda ljusstake och hudvårdsprud.
JOnas uppskattade iallafall sin V10 sändare han kan ha i bilen (förvandlar ljudet från bilmotorn till en uppkäftig       v10 genom radion - asball) sen fick han ett uppbkåsbart fotbad - för det är han värd..och en dekal att ha på bilen som jag gjort alldeles själver!
Annandagen var det bara att sätta sig i bilen och köra (jonas självklart dårå) upp hit. Typ inge folk på vägarna med snöstormen kunde jag levt utan. Trötta och jävliga. Jag jobbade sedan 27,28 och 29 medans Jonas träffade polare och levde rövare.
På torsdagen blev vi överbjudna till Cat Von P och Wasa - mucho nice!!! På fredagen gick vi över till moran och käkade med henne och hennes polare Maggs. Sen till Cat Von P och Wasa igen :) Så trevligt som det alltid är med dom!  Best peeps evah.

Aaa...och sen åkte Jonas hem på söndagen, i ovädret och jag var hönsmamma. Jag och Sid fick för oss att dra in till Anchor och dricka mjöd och bröla - det var så länge sen!! Sagt och gjort - fan va kul det va.

Och så lite bilder:








Idag ska jag fika med Uno. Måste dock säga att jag inte pillat på mitt skolarbete på typ 2v och ligger 3 kusravsnitt bakom. Så det är bara att kavla upp ärmarna!
Gjorde ett kursavsnitt i natt. Det gick bra....så nu är det "intensivt användning av hjärnan" i minst 5 timmar..

Bäst med 2010:





Amon Amarth at Metaltown (iof hela Metaltown och mitt sällis där)
FINNTROLL med Trummis!

googlebild




Jonas är självklart med som det bästa av mitt 2010.
Skolan också.
Jag själv självklart.

Corey (ÖH)får man ju inte glömma - googlebild

Sugigast var väl P.ångesten. Annars har det inte vart nå riktigt negativt... (HAHAHAHA säger jag - den bittraste av den bittraste - jag vägrar gå igenom bloggen och kolla - blir bara ännu bittrare då HAHAHAHAHA, jah!)

Die Katzes und Masters julkort - 10




Die Katze och jag har haft ett bra år. DÄR ska jag fixa en årskrönika.

Grattis te Thünderpussy också. Hon blev skitmycket äldre än mig igår!
Ohne dich kann ich nicht sein.

Nu har detta tagit upp skitmycket tid och det fanns säkert 4628 saker till som var bra med 2010 och ännu fler som sög... meeeeeeeeeen:



Kommentarer
Postat av: Carro

Det är väldans trevligt att umgås med dig och Jonas med! :D

2011-01-05 @ 13:56:56
URL: http://crazyoldcatlady.blogg.se/
Postat av: Anonym

asså hade ni nåt hawaiitema på nyår eller har ni alla skaffat ny stil?? haha

2011-01-07 @ 05:59:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0