13/12-12

Aa hallå.
Halvdöda Iowa är fortfarande vaken. INGENTING mot gårdagens bravader innan jag somnade...fy fean.
Hade tandläkaren ju 09.30. Slutar 07.15. Jaa och hur kul var det egentligen då? Närjag kom ut därifrån, tusenlappen och femhundra andra kronor fattigare..så hade jag ju legat och stirrat in i stora lysrörslampor, så var ju pigg(speedad) och vandrade direkt mot Ica för att hämta ut Jack's present. My fakkin dear lord vad stort paketet var...och otympligt.
Inga handtag. Så jag fick glatt baxa hem en låda på en meter och massor med cm, stannandes var femte meter...jag trodde jag aaaaldrig sku kom hiem.
Det tog typ 40 minuter att gå hem. Haha. iallafall. halv tolv på fm var jag i säng. Sov 5timmar och the rest is history...

Så fick jag för mig att göra samma grej idag igen, minus tandl och bauta paketet. Jag sku ner ti byn och hämta ut mitt VISAcard.

Tråkigt var ju att jag gick efter jobbet och mötes av polishelikoptrar i skyn och bilar cirkulerandes...jag lallar runt lite eftersom affären inte öppnat än, nynnar en julsång och tycker att det är kusligt tyst i centrum, så blir klockan åtta men ingen affär vill öppna. Då blir Iowa sur för hon är trött, hungrig och kissnödig...TILLSLUT öppnas dörrarna och jag kliver in och möts av typ all personal...knäpptyst är det.
Jag hämtade ut kortet och begav mig ut igen...fortfarande helt öde..inte en pensionär i sikte. Blir på vägen hem fascinerad av julpyntningen i en av de 73739 rondellerna i byn och knäpper ett kort..
Väl hemma hör jag på radion att 2 rånare rånat två olika personer efter 07 i morse...i centrum...typ när jag var där.
Då börjar jag försöka dra mig tillminnes om jag i min trötthet gått igenom några avspärringar? Förståerligt varför affärn ej ville öppna...jag gick verkligen i egna tankar och nynnade julsånger. Inte konstigt att centrum var öde.
fakkin idioter som ska ta från andra. Retards.

Nu är jag säker i min säng iallafall. ska soooova snart. Så länge jag kan.

Aufwiederhören jao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0