Tisdag 27/11-12

Fy fan. Detta är det absolut värsta med att jobba natt - när man går av och ska vända på dygnet igen, speciellt när jag bara jobbar en natt....känner mig bakfull deluxe med illamående och huvudvärk.
Har precis tryckt i  mig en banan, två knäckemackor und världens största kaffe - allt för att vakna och komma till liv igen.

Jag vill ner och träna idag, inte för att jag har lust eller ork, mer så att jag har gjort någonting av dagen och kan somna utmattad ikväll och inte ligga som en skabbräv och vända och vrida mig när det väl är dags att sova.

Som sagt: Hatar dessa dagar.

Jag ska baka lite också, inför julen...eller alltså, jo. Jag är ju inte världens fan utan julen. snö och mörker är ljuvligt men själva julen är inge skoj, för mig innebär det bara påminnelser om vilka favoriter i familjen som är döda och inte sitter med vid bordet och äter.
Svårt att njuta av nån "stämning" då.
Men baka kan man göra och ge bort och kanske göra nån annan glader.

Jag har 4 recept som skall provas!

Nån julpyntning blir det npg ej heller då jag precis satt upp märklila gardiner och vägrar byta igen...och rött och lila är inte så fint tesammans...men min AXL ROSE gran kanske orkar sin väg upp. Vad vore le xmas utan AXL och Corey Taylor i högtalarna?

Jag går av på julafton så jag kommer inte göra någonting, jag ska försöka jobba den veckan faktskt.
Får se om man kanske hittar på nå på new year.

Bla bla bla....såg fressten på jobbet att jag blitt brandskyddsombud. Det var ju trevligt. Sånt tycker vi om, säkerhet och brandansvärig är bra grejjor and I love it.

Nästa vecka stundar fest på jobbet och jag ska premiär använda min blåa klänning!
Köpte fressten en ny klänning igår för över 400 kr....lite olikt mig att helt plötsligt köpa massor med klänningar....men man vet aldrig när dom ringer från NOBEL och vill att jag ska sitta med i en sittning liksom.



Urk...imorrn ska jag träffa sjukgymnasten....jag HOPPAS han inte knäcker mig...lite massage kanske jag ska föreslå. Mmm Massage! Det skulle va nåt!

Hej!

Kommentarer
Postat av: CrazyoldCatlady

Spännande! Vad är det som ska bakas tro? :)

2012-11-27 @ 15:40:56
URL: http://crazyoldcatlady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0